Cum alegi data si locatia nuntii

Micro-nunta, o alegere intimă și personală

Ca răspuns la pandemia de COVID-19, considerăm că este momentul să ne reimaginăm viitorul evenimentelor private. Prin urmare, au devenit din ce în ce mai populare micro-nunțile relaxate, informale, de până în 50 de persoane. Cuplurile care se căsătoresc, de asemenea, apelează la aceste micro-nunți și pentru a menține costurile mici și pentru a avea o petrecere de nuntă mai intimă, mai personală și mai ușor de gestionat.

Ce reprezintă o micro-nuntă?

O micro-nuntă este o ceremonie sau o recepție de nuntă care are mai puțin de 50 de invitați. Aceste nunți mici și intime sunt perfecte pentru cuplurile care doresc să aibă o petrecere de nuntă discretă alături doar de familie și prietenii apropiați. Alegerea unei micro-nunți poate fi benefică dintr-o varietate de factori, cum ar fi bugetul mai mic al organizării nunții și o nuntă mai restrânsă și privată. Unele cupluri căsătorite aleg, de asemenea, să planifice micro-nunți pentru reînnoirea jurămintelor (un obicei care a devenit din ce în ce mai comun și pentru români), pentru nunta de argint, de aur şi de diamant și alte petreceri aniversare.

Avantajele unei micro-nunți

Planificarea unei micro-nunți are o mulțime de avantaje pentru cuplurile care decid să meargă pe acest traseu pentru ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă. Indiferent dacă intenționați să aveți o nuntă în aer liber sau o petrecere de nuntă într-unul dintre saloanele noastre, o micro-nuntă va facilita stabilirea unui buget mai redus, dar fără a renunța la lucrurile importante. Mai ales în momente de incertitudine, o micro-nuntă vă poate ajuta să organizați un eveniment cu adevărat reușit, fără să vă faceți prea multe griji. Iată câteva dintre avantajele unei micro-nunți:

O poveste de nuntă intimă

O nuntă mai intimă înseamnă că îi veți avea alături doar pe cei dragi din familie și pe cei mai apropiați prieteni. Punctul culminant al petrecerii de nuntă va fi să le oferiți invitaților voștri o experiență de neuitat. Cu o micro-nuntă, veți putea, de asemenea, să interacționați mai mult cu aceștia. La sfârșitul serii, puteți spune că ați petrecut timp de calitate cu toată lumea, în timp ce la o nuntă mai mare conversațiile lungi, captivante și profunde sunt mai greu de avut.

Surprizele nunții mai ușor de gestionat

Viața este imprevizibilă și oricând pot să apară surprize, unele plăcute altele mai puțin plăcute, însă organizarea unei micro-nunți vă poate ajuta la diminuarea stresului de a face față acestor suprize neașteptate, cum ar fi o urgență de ultim moment sau schimbarea de planuri.

Mai puțină presiune în ziua nunții

Cu o micro-nuntă, puteți merge pe un traseu neconvențional, plin de naturalețe și spontan pentru a organiza un eveniment cu adevărat special, alături de cei mai iubiți și importanți invitați. În plus, pentru că se risipește presiunea tradițiilor și obiceiurilor unei nunți mari tradiționale, vă veți bucura alături de invitați de o petrecere mai relaxată și mai veselă.

La Events Garden by Nabucco, vă puteți organiza nunta sau micro-nunta mult visată. Pentru noi, cerul este limita când vine vorba de idei, creativitate, dedicare și implicare. Haideți să plănuim împreună cel mai important eveniment din viața voastră. Vă promitem că nu veți regreta!