logo

Politica de confidențialitate

CONFIDENTIALITATE

1. EVENTS GARDEN va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care Clientul le furnizeaza. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate.

2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti EVENTS GARDEN acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca EVENTS GARDEN sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. EVENTS GARDEN nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

3. Prin inscrierea in baza de date a EVENTS GARDEN, Clientul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai EVENTS GARDEN.