logo

20% discount, aranjamente florale și candy bar inclus.

Cateva idei pentru organizarea petrecerii de botez a bebelușului vostru.

Suntem convinși că petrecerea de botez din Ploiesti a bebelușului vostru va fi unul dintre cele mai frumoase și emoționante evenimente din viața voastră, de aceea planificarea este deosebit de importantă și poate fi la fel de detaliată ca o nuntă.De la deserturi delicioase la idei creative de a personaliza evenimentul, aceste detalii devin din ce în ce mai importante pentru proaspeții părinți. Echipa de la Events Garden by Nabucco din Ploiesti a compilat unele dintre cele mai bune idei pentru organizarea unei petreceri de botez memorabile și frumoase.

1642366972_82403
candy-bar-organizare-botez-events-garden

Tematica evenimentelor ajută la crearea unui flux coeziv și a unor ocazii speciale memorabile. Pentru petrecerea de botez, puteți alege o tematică bazată pe culori, anotimpuri sau simboluri. Alegerea tematicii va ajuta la personalizarea evenimentului și o puteți aplica la fiecare etapă, de la invitațiile de botez, baloane, aranjamente florale, decorațiuni și meniuri.

Tot ce este mai bun pentru bebelusul tau

Spiritul unei locații încărcată de eleganță, rafinament și bun gust e cel care inspiră.

Locatie unica care sa impresioneze

Alegeți să organizați petrecerea de botez a bebelușului vostru într-o locație unică care să impresioneze, cu grădini spectaculoase și saloane create și echipate pentru a vă găzdui evenimentul.
 

Ballroom-ul Events Garden by Nabucco oferă o locație superbă pentru botez, care poate fi decorată și amenajată în funcție de dorințele voastre. În plus, intimitatea oferită de locația convenabilă, la distanță mică de Ploiești, amplifică experiențele pozitive și aduce veselie, siguranță și confort.

Personalizați petrecerea de botez cu litere volumetrice luminoase

Numele bebelușului sau mesajele de binecuvântare scrise cu litere volumetrice luminoase reprezintă o metodă elegantă și creativă de a personaliza petrecerea de botez. 
 

Alegeți culoarea, forma și dimensiunile dorite și creați o oportunitate excelentă de fotografii care vor rămâne mărturie pentru această zi specială.

Catering de calitate și experiența unui eveniment de neuitat

Găzduirea unei petreceri de botez frumoase și memorabile este cel mai bine realizată atunci când solicitați ajutorul unor furnizori de servicii profesionale, care, la fel ca și voi, apreciază calitatea și experiențele gourmet.
 

Vă putem sugera mai multe variante de meniu, dar și cu posibilitatea alegerii unui meniu personalizat, la care putem adăuga prăjituri pentru candy bar, mini deserturi personalizate și bufet de fructe care vor fi servite pe cele mai creative platouri, într-un aranjament potrivit petrecerii voastre de botez.

Vă invităm să rezervați o întâlnire cu consilierul nostru de la Ballroom Events Garden by Nabucco Ploiești pentru a afla toate detaliile legate de meniu și pentru a organiza o degustare.

+40 744 584 584