logo

Saloanele de evenimente Events Garden, locația perfectă pentru nunta voastră.

Saloanele de evenimente Events Garden by Nabucco

O locație superbă pentru nunți în apropiere de Ploiești, care oferă o echipă de profesioniști în managementul detaliului, gata pregătiți să vă creeze acel cadru festiv la care ați visat dintotdeauna.

Contact
saloane-evenimente-events-garden-by-nabucco-bucuresti-ploiesti-piscina

Restricțiile s-au mai relaxat și, după aproape un an de angoase, frici și nesiguranțe, acum putem să răsuflăm mai ușurați pentru că putem plănui cea mai importantă zi. Vorbim, desigur, de nunta voastră, o zi specială care trebuie presărată cu cele mai frumoase amintiri în cel mai frumos ballroom pentru nunți din Ploiești, Valea Prahovei.

Și începem cu unul dintre cele mai esențiale elemente de luat în considerare atunci când vrem să organizăm o nuntă perfectă: locația. Locația unei nunți poate transforma complet evenimentul în sine, prin urmare, este important să-i alocăm suficiente resurse pentru a obține locul perfect.

Creeza o zi speciala

De la decor la catering și confortul invitaților voștri, ne străduim să creăm ziua nunții voastre exact ceea ce vă imaginați.

Creati ambianta de nunta asa cum ati visat-o mereu!

Locația unei nunți trebuie să ofere opțiuni interesante pentru crearea unei ambianțe vizuale și olfactive, prin intermediul decorațiunilor, corpurilor de iluminat și al florilor.

 

Dacă vă doriți o poveste cu iz franțuzesc, salonul Harmony împletește armonios frumusețea, stilul, armonia și grația. 

 

Pentru iubitorii de natură, salonul Euphoria prezintă o fuziune cu elemente clasice reunite într-un cadru modern, cu finisaje prețioase și materiale din cele mai fine.

Siguranta si confortul invitatilor vostri sunt importante

Dimensiunea și capacitatea sălii de nuntă  trebuie să se potrivească mănușă cu lista voastră de invitați. 

 

Imaginați-vă acest scenariu: invitați care stau înghesuiți la masă sau disconfortul unui ring de dans care nu oferă suficient spațiu pentru dans și veselie. 

 

La Ballroom-ul Events Garden by Nabucco, toate saloanele au fost gândite pentru siguranța și confortul vostru și al invitaților voștri, arhitectura interioarã fiind elaboratã în așa fel încât voi să vă simțiți ideal la evenimentul vostru.

Bucate alese, create de chefi iscusiti care sa va incante gusturile

Opțiunile de catering variază mult de la o locație la alta și este important să găsiți un meniu care să se alinieze cerințelor evenimentului vostru.

 

Aici, la Saloanele de evenimente Events Garden by Nabucco din Ploiesti, apreciem bunul gust și preparatele făcute de chefi iscusiți, prin urmare oferim mai multe variante de meniu, dar și posibilitatea alegerii unui meniu personalizat, alături de oferte pentru candy bar, fruit bar și open bar.

 

Pentru că ”a avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă”.